filmhuisdidam-logo

READY PLAYER ONE

ag3

Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtueel universum waarin men overal naartoe kan, alles kan en iedereen kan zijn. De OASIS is gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin en de totale controle over de OASIS na aan diegene die als eerste drie sleutels wint. Deze drie sleutels openen de deur naar het digitale Easter Egg dat hij ergens in zijn ogenschijnlijk oneindige creatie heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt, maar na vijf jaar blijft het scorebord redelijk leeg, tot op een bepaald moment...

MEER INFO

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7 - jeugd t/m 16 jaar € 5
Vriend van: € 5 (Vriendenpas: € 25)

READY PLAYER ONE

ZO 27 MEI | 20.00 UUR

In het onherbergzame jaar 2045 heeft de maker van de adembenemende virtual reality-wereld OASIS een schattenjacht bedacht om een waardige erfgenaam te vinden. Een actie-avontuur van Steven Spielberg

THE BASTARD

DI 29 MEI | 20.00 UUR

Een Friese fietsenmaker krijgt op een dag het onwaarschijnlijke bericht dat hij een Ethiopische halfbroer heeft. Hij heet Daniel en zit gevangen in een dodencel in Addis Abeba. Dat nieuws is het startpunt van een onthutsende familiegeschiedenis.

WILD

ZO 03 JUNI | 14.30 UUR

In Wild vertelt de Veluwe zelf haar verhaal: ontstaan in de ijstijd en gegroeid naar een groots natuurgebied met een rijke verscheidenheid aan leven. We zien de Veluwe in al haar schoonheid en met alle uitdagingen die de seizoenen voor de dieren met zich meebrengen.

FINDING YOUR FEET

ZO 03 JUNI | 20.00 UUR

Een chique Engelse dame wordt nadat haar man haar heeft bedrogen gedwongen haar leven met andere ogen te bekijken, en ontdekt dat het nooit te laat is voor een frisse start.

ANDRE RIEU MY AFRICAN DREAM

DI 05 JUNI | 14.30 UUR

Een verslag van het bijzondere concert in Kaapstad, waar het publiek hevig ontroerd was o.a. door André’s optreden met de schitterende zwarte sopraan Kimmy Skota en de Zuid-Afrikaanse kinderen. Een unieke gelegenheid André te vergezellen op zijn reis naar Zuid-Afrika en zijn droom mee te beleven.

GOD'S OWN COUNTRY

DI 05 JUNI | 20.00 UUR

Het eentonige leven van boerenzoon Johnny verandert radicaal als hij de Roemeense seizoensarbeider Gheorghe ontmoet. Hij voelt dingen die hij nooit eerder voelde.  Een ruig maar diep ontroerend drama.

THE GUERNSEY LITERARY AND POTATO PEEL PIE SOCIETY

ZO 10 JUNI | 20.00 UUR

Een Britse journaliste raakt gefascineerd door een geheimzinnig genootschap dat tijdens de Duitse bezetting op Guernsey werd opgericht. Ze besluit er een boek over te schrijven.

DJAM

DI 12 JUNI | 20.00 UUR

Djam, een vrijgevochten Grieks meisje, woont met haar stiefvader, de ex-zeeman Kakourgos en haar tante op het eiland Lesbos. De taverna die ze daar runnen is vanwege de economische crisis bijna failliet. Een roadmovie met Rebetiko-muziek, ook wel de 'Griekse Blues' genoemd.

DE MATCHMAKER

VR 15 JUNI | 20.00 UUR

Als werkloze fotograaf Chris zijn eigen moeder Marja als onderwerp van een promo voor een datingsite gebruikt, blijkt ze enorm populair bij de mannen. Marja gaat het datingavontuur aan, met Chris als matchmaker.

BOTTLE SHOCK (BUITENFILM)

ZA 25 AUGUSTUS | 21.00 UUR

Tot in de jaren zeventig werden buitenlandse wijnen niet serieus genomen. Franse wijn, dát was pas echte wijn en het was ondenkbaar dat dat ooit zou veranderen. Komedie over een wijnwedstrijd Frankrijk vs Californië. 
LOCATIE DOMEIN HOF TE DIEREN, WIJNGAARD

BON DIEU (BUITENFILM)

VR 31 AUGUSTUS | 21.00 UUR

Franse komedie over katholiek gezin waarvan de ouders zich een breuk schrikken als drie van de vier dochters willen trouwen met een man met een ander geloof en cultuur.
LOCATIE CAROLINAPARK