Wilt u iets vragen of ons iets vertellen?

STUUR ONS EEN MAIL

CONTACTGEGEVENS

Filmhuis Dieren bevindt zich in Theothorne:  Callunaplein 77, 6951 CN Dieren.

Het filmhuis is telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen, stuur deze dan via bovenstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

filmhuisdieren@gmail.com

OPENINGSTIJDEN FILMHUIS DIEREN

Op filmavonden is de kassa geopend vanaf een 45 min. voor aanvang van de film. Bij drukke films al eerder. Of het druk wordt kunt u zien aan het reserveringsbalkje bij de film.
De film start ’s avonds om 20:00 uur en ’s middags om 14:30 uur. Bij speciale voorstellingen kunnen afwijkende tijden en locaties gelden. Raadpleeg hiervoor de agenda.

VANAF ARNHEM:

U rijdt Dieren in over de Burg.de Bruinstraat bij het derde stoplicht (net na het NS station) linksaf het spoor over, u bent nu op de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht  mee,daarna rijdt u op de Spankerenseweg,de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan, daarna 2e weg linksaf na 70 meter ziet u rechts Theothorne.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid. U vindt ons via de hoofdingang van Theothorne.

Het NS treinstation is op ruim 10 minuten loopafstand.

VANAF ZUTPHEN:

Rij vanaf Zutphen richting Dieren. U rijdt over de Burg. de Bruinstraat en neemt de 3e afslag naar rechts in Dieren (net voor het NS station) en gaat het spoor over.

Dit is de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht mee, daarna rijdt u op de Spankerenseweg, de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan daarna 2e weg linksaf, na 70 meter ziet u rechts Theothorne.

2018 - Filmhuis Dieren

Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt gegevens voor de dienstverlening van Filmhuis Dieren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze huisregels voor zover van toepassing.