A STAR IS BORN ENCORE

10-05-2019 | 20:00

Speelduur:
135 minuten
Genre:
Drama, Muziek, Romantiek
Land:
United States of America
Cast:
Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Andrew Dice Clay, Anthony Ramos

Aantal gereserveerde plaatsen:

FILMINFORMATIE

Betoverende nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal. Met 12 minuten extra scènes en muziek.

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine, die de onbekende worstelende artiest Ally (Lady Gaga) ontdekt en op haar verliefd wordt. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziekbusiness zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt om haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

‘De vierde versie van ‘A Star is Born’ is niet kitscherig maar juist indringend. Lady Gaga laat zien dat ze meer is dan een zangeres, Bradley Cooper laat zien dat hij meer is dan een acteur’ – NRC ****

 

‘Lady Gaga verandert volkomen geloofwaardig van onzekere serveerster in popgodin’ - de Volkskrant ****

Extra informatie:

RESERVEREN