DE MATCHMAKER

30-08-2019 | 21:00

Speelduur:
92 minuten
Genre:
Komedie, Romantiek, Drama
Land:
Belgium
Cast:
Ariane Schluter, Benja Bruijning, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Sanne den Hartogh

Aantal gereserveerde plaatsen:

FILMINFORMATIE

Als werkloze fotograaf Chris zijn eigen moeder Marja als onderwerp van een promo voor een datingsite gebruikt, blijkt ze enorm populair bij de mannen. Marja gaat het datingavontuur aan, met Chris als matchmaker.

Reserveren niet nodig!

Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Hoewel zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite te aarden. Gelukkig komt er een nieuwe opdracht; hij mag een promovideo maken voor een datingsite en besluit zijn vlotte vrijgezelle moeder als proefkonijn in te zetten. Echter, wanneer het stiekem gemaakte filmpje online komt, stromen de reacties binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan en belanden ze in gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter bij elkaar brengen.

Extra informatie:

Buitenfilm in het Carolinapark Dieren. Reserveren niet nodig. De film start als het donker genoeg is, ongeveer 21:15 uur. U kunt zelf een stoeltje en als het fris is een dekentje meenemen.  

RESERVEREN