DUMBO

24-05-2019 | 20:00

Speelduur:
112 minuten
Genre:
Animatie, Komedie, Familie
Land:
United States of America
Cast:
Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Finley Hobbins

Aantal gereserveerde plaatsen:

FILMINFORMATIE

Dumbo keert terug en zweeft naar nieuwe hoogten in dit spectaculaire en meeslepende live-action avontuur van Tim Burton!

Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt de voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant met enorme oren, wat hem het mikpunt maakt van spot. Wanneer ze echter ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback. V.A. Vandevere (Michael Keaton) rekruteert de bijzondere olifant voor Dreamland, zijn nieuwste onderneming, waar Dumbo naar nieuwe hoogten zweeft naast de charmante en spectaculaire luchtacrobaat Colette Marchant (Eva Green). Dan ontdekt Holt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

Het gloednieuwe live-actionavontuur 'Dumbo' van de hand van Disney en visionair regisseur Tim Burton vormt een uitbreiding van het geliefde klassieke verhaal waarin verschillen er mogen zijn, familie wordt gekoesterd en dromen worden nagestreefd.

‘Nieuwe Dumbo is visuele krachtpatserij en regelrechte voltreffer’ – AD (****)

Extra informatie:

Engels gesproken

RESERVEREN