FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD

05-01-2019 | 20:00

Speelduur:
134 minuten
Genre:
Familie, Fantasie, Avontuur
Land:
United Kingdom
Cast:
Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Jude Law

Aantal gereserveerde plaatsen:

FILMINFORMATIE

Zaterdag i.p.v. vrijdag!

Grindelwald is ontsnapt en zoekt volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoeling: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te heersen over alle niet-magische wezens. In een poging hem te dwarsbomen, doet Albus Perkamentus een beroep op voormalig student Newt Scamander.

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika).

Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.  

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen doet Albus Perkamentus (Jude Law) een beroep op zijn voormalige student Newt Scamander, die instemt te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.  
‘Het is fijn om de Parijse toverwereld te leren kennen’ – Filmtotaal
 
‘Opnieuw adembenemend staaltje wereld bouwen’ – NRC

Extra informatie:

Afwijkende filmavond,  zaterdag 5 januari. Theothorne is op vrijdag 4 januari niet beschikbaar.

RESERVEREN