RETOUR EN BOURGOGNE

23-08-2019 | 21:00

Speelduur:
113 minuten
Genre:
Drama, Komedie
Land:
France
Cast:
Pio Marmaï, Ana Girardot, François Civil, Jean-Marc Roulot, María Valverde

Aantal gereserveerde plaatsen:

FILMINFORMATIE

Liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.

Regisseur Cédric Klapisch schetst een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug. Samen met zus Juliette en broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst, en de regisseur laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.

Extra informatie:

Deze film wordt vertoond in de Wijngaard van het Hof te Dieren

Speciale prijs voor de film en een wijntje €5,=. Aanvang film 21:00 uur. Speciale prijs voor de film een wijntje en een Frans buffet €17,50. Inloop buffet vanaf 18:30 uur, start rond 19 uur. VOL u kunt niet meer reserveren voor het buffet. Mensen met een buffetreservering zijn verzekerd van een plekje binnen als het regent (max. 50).

RESERVEREN