SINGEL 39

14-06-2019 | 20:00

Speelduur:
90 minuten
Genre:
Komedie, Romantiek
Land:
Netherlands
Cast:
Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Loes Haverkort, Eva van de Wijdeven, Gerard Cox

Aantal gereserveerde plaatsen:

FILMINFORMATIE

Nederlandse feelgoodfilm waarin een bijzondere vriendschap ontstaat tussen workaholic Mo (Lies Visschedijk) en kunstenaar Max (Waldemar Torenstra).

Mo, kort voor Monique (Lies Visschedijk), is 39 jaar en heeft het helemaal voor elkaar: baan als hartchirurg, lieve familie, maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet niet eens waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Het scenario is geschreven door Eddy Terstall (bekend van Simon), naar een verhaal van Marnie Blok. De regie ligt in handen van Frank Krom (Soof de Serie).

Extra informatie:

RESERVEREN