THREE IDENTICAL STRANGERS

03-09-2019 | 20:00

Speelduur:
96 minuten
Genre:
Documentaire
Land:
United Kingdom
Cast:
David Kellman, Robert Shafran, Eddy Galland, Lawrence Wright

Aantal gereserveerde plaatsen:

FILMINFORMATIE

New York, 1980: drie jongens die complete vreemden van elkaar zijn, ontdekken per ongeluk dat ze een identieke drieling zijn, die gescheiden zijn bij de geboorte.

Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld. Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Hun adembenemende, feelgood-verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, ze worden overal voor uitgenodigd en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York.

Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt - een geheim dat meer mensen treft. Three Identical Strangersis de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire een instant box office succes. Three Identical Strangers is een film die bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.

Three Identical Strangers is onrustbarende en droeve film over menselijke fascinatie voor het meerlingschap - Volkskrant ★★★★

Extra informatie:

RESERVEREN