HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT    CORONA INFO

Druk

DI 02 NOVEMBER | 20.00
Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt.

 

Gesteund door deze theorie beginnen Martin en zijn drie middelbare schoolcollega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen te hebben dan verwacht.

 

Vinterberg weet uiterst knap de balans te bewaren tussen ernst en humor. Met een fenomenale slotscène  – NRC (****)

 

Mads Mikkelsen excelleert  – De Telegraaf (****)reserveren

 

Naam:
 
Email:
 
Telefoon nummer:
 
Aantal plaatsen:
 
Aantal rolstoel plaatsen:
 
Notitie / mededeling:
 

Door het markeren van deze checkbox ga je ermee akkoord dat de toegang tot het Filmhuis voor jou en je medebezoekers alleen verleend wordt op vertoon van een geldig Coronabewijs voor toegang  in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot het Filmhuis.

 

Let op: het gele boekje geldt niet als Coronabewijs voor toegang.
Voor meer informatie over de CoronaCheck app, ga naar: www.coronacheck.nl

 
© 2018 - 2021 | Filmhuis Dieren