HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT    CORONA INFO

Supernova

VR 05 NOVEMBER | 20.00
Regisseur en schrijver Harry Macqueen weet perfect de juiste toon te treffen in dit ingetogen drama waarin liefde en verlies samen komen.

 

Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.

 

'Colin Firth and Stanley Tucci gently smash your heart to smithereens’, schreef Variety na de première van Supernova op het festival van San Sebastián. De film zit de acteurs op de huid en laat je deel uit maken van hun leven. Oprecht, herkenbaar en hartverwarmend.

 

In het schitterend geacteerde drama Supernova worstelt een liefdeskoppel met dementie - de Volkskrant (***)

 

 reserveren

 

Naam:
 
Email:
 
Telefoon nummer:
 
Aantal plaatsen:
 
Aantal rolstoel plaatsen:
 
Notitie / mededeling:
 

Door het markeren van deze checkbox ga je ermee akkoord dat de toegang tot het Filmhuis voor jou en je medebezoekers alleen verleend wordt op vertoon van een geldig Coronabewijs voor toegang  in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot het Filmhuis.

 

Let op: het gele boekje geldt niet als Coronabewijs voor toegang.
Voor meer informatie over de CoronaCheck app, ga naar: www.coronacheck.nl

 
© 2018 - 2021 | Filmhuis Dieren