HOME    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

Bloed, Zweet en Tranen

ZA 26 OKTOBER | 14.30
De biografische speelfilm toont het leven van de populaire zanger André Hazes en beslaat zijn jeugd, zijn groeiende bekendheid en zijn strijd met alcoholisme. 

Als achtjarig jochie wordt Dré behoorlijk uitgebuit door zijn agressieve vader. Hij moet zingen in cafés en op markten. Met het geld wat hij ophaalt, gaat pa de kroeg in waar hij de veel te jonge Dré aanzet tot het drinken van bier. Op een dag staat André te zingen op de Albert Cuypmarkt waar John Kraaijkamp sr. aanwezig is. Die ziet potentieel in de jongen en probeert zijn vader te overtuigen hem op nationale televisie te laten zingen. In eerste instantie ziet de ouwe daar niets in, maar wanneer hij beseft dat er flink geld te verdienen is met optredens, draait hij bij.

 

Naast zijn jeugd in de jaren ’60 zoomt de film, waarin Martijn Fischer opnieuw in de huid kruipt van André Hazes – zoals hij deed in de succesmusical Hij gelooft in mij – tevens in op de jaren '80 (zijn doorbraak) en begin ‘00, zijn laatste levensjaar.

Martijn Fischer excelleert in de karakteristieke Hazeshumor – de Volkskrant (****)

Zie hieronder in de extra informatie hoe U kunt reserveren voor het buffet.EXTRA INFORMATIE

De Buurtschap van Dieren en het Filmhuis Dieren organiseren samen het filmfestival 'Film in de Buurt': vijf prachtige films in één weekend. Oud, jong, de hele familie; voor ieder zit er een leuke film bij! De Buurtschap sponsort de kaartjes waardoor de toegang vrij is.


Na de de film kunt u voor €17,50 deelnemen aan een HEERLIJK BUFFET.

Aanvang 18.00 uur
Geef bij reservering filmdiner het aantal plaatsen aan en maak het totaalbedrag over op rekening NL40INGB0657427276 van Theothorne, onder vermelding van uw naam en het aantal personen. 


Uw diner-reservering is pas definitief als uw betaling is ontvangen.

Voor het buffet kan niet meer gereserveerd worden.

 

reserveren

Naam:
 
Email:
 
Aantal plaatsen:
 
Aantal rolstoel plaatsen:
 
Notitie / mededeling:
 
© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren