HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

Downton Abbey

DI 21 JANUARI | 14.30
De geliefde aristocratische Crawleys en hun onbevreesde personeel bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven: een koninklijk bezoek. 

De geliefde aristocratische Crawleys en hun onbevreesde personeel bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven: een koninklijk bezoek. Het bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweegbrengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

 

Bijna de hele cast van de serie is van de partij, inclusief Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern en de inmiddels 84-jarige Maggie Smith. Alleen Lily James’ personage Lady Rose ontbreekt. De cast wordt uitgebreid met onder anderen Imelda Staunton (Harry Potter), Geraldine James (Anne met een E) en Kate Phillips (Peaky Blinders). Het script is geschreven door Julian Fellowes (Gosford Park), de bedenker van de serie.reserveren

Let op: De lift in Theothorne is defect. De filmzaal is alleen via de trap bereikbaar. Het reserveren van een rolstoelplaats in Theothorne is daarom tijdelijk niet mogelijk.

Naam:
 
Email:
 
Aantal plaatsen:
 
 
Notitie / mededeling:
 
© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren