HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

De Beentjes van Sint-Hildegard - AFGELAST i.v.m. CORONA ADVIES RIVM

VR 13 MAART | 20.00
Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. 

 

Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader.

 

In DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?


Met Herman Finkers en Johanna ter Steege.EXTRA INFORMATIE

Deze voorstelling is gecanceld i.v.m. de Corona uitbraak. Op vrijdag 10 april om 20 uur is een extra voorstelling gepland. Die is inmiddels uitverkocht.  

reserveren

 

Naam:
 
Email:
 
Telefoon nummer:
 
Aantal plaatsen:
 
Aantal rolstoel plaatsen:
 
Notitie / mededeling:
 

Ik, en/of iemand in mijn huishouden hebben de afgelopen 24 uur GEEN last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, en hebben de afgelopen 14 dagen NIET de diagnose corona gehad.

 
© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren