filmhuisdidam-logo

CONTACT

Via deze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over het filmhuis. Toch kan het zijn dat u vragen, opmerkingen of tips heeft. Heeft u die, laat het ons dan weten zodat wij er eventueel iets aan kunnen doen. Wanneer u antwoord wilt op uw reactie, vergeet dan niet uw e-mail adres in te vullen! Voor reserveringen en informatie over ons programma kunt u terecht bij de agenda.
 
  
  


Contactgegevens


Filmhuis Dieren bevindt zich in Theothorne:  Callunaplein 77, 6951 CN Dieren.

Het filmhuis is telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen, stuur deze dan via bovenstaand contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

filmhuisdieren@gmail.com

Openingstijden Filmhuis Dieren


Op filmavonden (dinsdag- en zondagavond) is de kassa geopend van 19:15 t/m 20:00 uur. De film start om 20:00 uur. Bij speciale voorstellingen kunnen afwijkende tijden en locaties gelden. Raagpleeg hiervoor de agenda.

Routebeschrijving: 


Vanaf Zutphen: 


Rij vanaf Zutphen richting Dieren. U rijdt over de Burg. de Bruinstraat en neemt de 3e afslag naar rechts in Dieren (net voor het NS station) en gaat het spoor over.

Dit is de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht mee, daarna rijdt u op de Spankerenseweg, de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan daarna 2e weg linksaf, na 70 meter ziet u rechts Theothorne.Vanaf Arnhem:


U rijdt Dieren in over de Burg.de Bruinstraat bij het derde stoplicht (net na het NS station) linksaf het spoor over, u bent nu op de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht  mee,daarna rijdt u op de Spankerenseweg,de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan, daarna 2e weg linksaf na 70 meter ziet u rechts Theothorne.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid. U vindt ons via de hoofdingang van Theothorne, tegenover de Bruna.

Het NS treinstation is op ruim 10 minuten loopafstand.