HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT    CORONA INFO
De Acht Bergen
 
Uitverkocht - mogelijk herhaling begin mei

AGENDA


De Acht Bergen

VR 31 MAART | 20.00

De Acht Bergen vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Naar de internationale bestseller van Paolo Cognetto.

Locatie: De Bundel (Bibliotheek Dieren)Bergman Island

VR 07 APRIL | 20:00

De Amerikaanse Chris en Tony werken beiden aan een script voor een nieuwe film. Ze gaan een zomer lang op werkvakantie richting het Zweedse eiland Fårö. Een heilige plek voor filmliefhebbers, aangezien de legendarische filmregisseur Ingmar Bergman op het eiland woonde en werkte.

Locatie: De Bundel (Bibliotheek Dieren)Living

VR 14 APRIL | 20:00

Een humorloze ambtenaar — de perfecte gentleman — krijgt in het Londen van 1953 een uitzichtloze diagnose. Hij besluit te breken met zijn routine, herontdekt zijn levensvreugde en wil een mooier wereld achter laten.

Locatie: De Bundel (Bibliotheek Dieren)Living - MATINEE

ZO 16 APRIL | 14:30

Een humorloze ambtenaar — de perfecte gentleman — krijgt in het Londen van 1953 een uitzichtloze diagnose. Hij besluit te breken met zijn routine, herontdekt zijn levensvreugde en wil een mooier wereld achter laten.

Locatie: De Bundel (Bibliotheek Dieren)The Last Bus

VR 21 APRIL | 20:00

Deze film neemt je mee op de reis van de negentigjarige weduwnaar Tom Harper van zijn woonplaats van de laatste vijftig jaar, een afgelegen dorp in het noorden van Schotland, terug naar zijn geboorteplaats, dichtbij het meest zuidelijke punt van Engeland.

Locatie: De Bundel (Bibliotheek Dieren)Triangle of Sadness

VR 28 APRIL | 20:00

Modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met een schurkengalerij van superrijke passagiers. In eerste instantie lijkt alles Instagramable, maar de cruise eindigt catastrofaal en de groep komt vast te zitten op een onbewoond eiland.

Locatie: De Bundel (Bibliotheek Dieren)Ich Bin Dein Mensch

VR 12 MEI | 20:00

Amusante tragikomedie over een wetenschapper die voor haar werk gaat samenwonen met Tom, een levensechte robot die is ontworpen om aan al haar behoeften te voldoen.

Locatie: De Bundel (Bibliotheek Dieren)© 2018 - 2023 | Filmhuis Dieren