HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT    CORONA INFO

Contact

Het filmhuis is telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u ons iets vertellen, stuur dan een mail naar filmhuisdieren@gmail.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

OPENINGSTIJDEN FILMHUIS DIEREN

Op filmavonden is de kassa geopend vanaf een 45 min. voor aanvang van de film. Bij drukke films al eerder. Of het druk wordt kunt u zien aan het reserveringsbalkje bij de film.

De film start ’s avonds om 20:00 uur en ’s  middags om 14:30 uur. Bij speciale voorstellingen kunnen afwijkende tijden en locaties gelden. Raadpleeg hiervoor de agenda.

 

CONTACTGEGEVENS

bezoekadres: Theothorne: Callunaplein 77, 6951 CN Dieren
postadres     : Postbus 162, 6950 AD Dieren
mailadres     : filmhuisdieren@gmail.com

Er is ruime gratis parkeergelegenheid. U vindt ons via de hoofdingang van Theothorne.

Het NS treinstation is op ruim 10 minuten loopafstand.

VANAF ARNHEM:

U rijdt Dieren in over de Burg.de Bruinstraat bij het derde stoplicht (net na het NS station) linksaf het spoor over, u bent nu op de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht  mee,daarna rijdt u op de Spankerenseweg,de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan, daarna 2e weg linksaf na 70 meter ziet u rechts Theothorne.

VANAF ZUTPHEN:

Rij vanaf Zutphen richting Dieren. U rijdt over de Burg. de Bruinstraat. Houd rechts aan zodat u niet door de tunnel gaat. Sla linksaf en gelijk weer rechs (net voor het NS station) en ga het spoor over.

Dit is de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht mee, daarna rijdt u op de Spankerenseweg, de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan daarna 2e weg linksaf, na 70 meter ziet u rechts Theothorne. 

 

© 2018 - 2022 | Filmhuis Dieren