HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT   

Contact

Het filmhuis is telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u ons iets vertellen, stuur dan een mail naar filmhuisdieren@gmail.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

OPENINGSTIJDEN FILMHUIS DIEREN

Het Filmhuis is geopend vanaf 30 min. voor aanvang van de film en tot een uur na afloop van de film.

De film start ’s avonds om 20:00 uur en ’s  middags om 14:30 uur. Bij speciale voorstellingen kunnen afwijkende tijden en locaties gelden. Raadpleeg hiervoor de agenda.

 

CONTACTGEGEVENS

bezoekadres: De Bundel (bibliotheek): Ericaplein 5, 6951 CP Dieren
postadres     : Postbus 162, 6950 AD Dieren
mailadres     : filmhuisdieren@gmail.com

Er is ruime gratis parkeergelegenheid. U vindt ons via de hoofdingang van De Bundel.

Het NS treinstation is op ruim 10 minuten loopafstand.

VANAF ARNHEM:

U rijdt Dieren in over de Burg.de Bruinstraat bij het derde stoplicht (net na het NS station) linksaf het spoor over, u bent nu op de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht  mee,daarna rijdt u op de Spankerenseweg,de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan, daarna 2e weg linksaf direcht rechts ziet u De Bundel (Bibliotheek)

VANAF ZUTPHEN:

Rij vanaf Zutphen richting Dieren. U rijdt over de Burg. de Bruinstraat. Houd rechts aan zodat u niet door de tunnel gaat. Sla linksaf en gelijk weer rechs (net voor het NS station) en ga het spoor over.

Dit is de Wilhelminaweg, blijf deze weg volgen met de bocht mee, daarna rijdt u op de Spankerenseweg, de 2e weg linksaf dat is de Lindelaan daarna 2e weg linksaf direcht rechts ziet u De Bundel (Bibliotheek)

 

© 2018 - 2023 | Filmhuis Dieren