HOME    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

AGENDA


Bombshell

VR 21 FEBRUARI | 20:00

Gebaseerd op een waargebeurd schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes, beschuldigden van seksuele intimidatie.
1917

DI 25 FEBRUARI | 20:00

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen van een belangrijke commandant.
Dolittle (OV)

VR 28 FEBRUARI | 20:00

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle, die kan praten met de dieren, tot leven in de spannende nieuwe avonturenfilm, voor de hele familie. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.
Dikkertje Dap

ZO 01 MAART | 11:00

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als de giraf Raf. Dikkertje is vaak in de dierentuin, want Raf is zijn beste vriend.Ze zijn onafscheidelijk, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Speciale vakantievoorstelling op een speciale locatie!

Locatie: De Bundel (Bibliotheek), Ericaplein 5, DierenAu nom de la terre

DI 03 MAART | 20:00

Het leven lacht Pierre Jarjeau tegemoet. Na een avontuur als cowboy in Wyoming keert hij terug naar huis, klaar om met zijn verloofde Claire het boerenbedrijf van zijn ouders over te nemen.
Dark Waters

VR 06 MAART | 20:00

Bedrijfsadvocaat Rob Bilott wordt benaderd door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt. Biliott raakt hierdoor verstrengeld in een persoonlijk conflict.
Marianne & Leonard: Words of Love

DI 10 MAART | 20:00

In 1960 was het idyllische Griekse eiland Hydra een ontmoetingsplek voor vrije geesten. Daar ontmoet Leonard Cohen de Noorse Marianne. Ze zal uitgroeien tot zijn geliefde en muze, vereeuwigd in het nummer ‘So Long, Marianne’.
Pavarotti

DI 10 MAART | 14.30

Warm portret van de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit.
De Beentjes van Sint Hildegard

VR 13 MAART | 20.00

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Komisch drama met Herman Finkers over het losbreken uit patronen. 
Honeyland

DI 17 MAART | 20.00

Hatidze speurt duizelingwekkend steile bergflanken af op zoek naar bijenkolonies die zich verschanst hebben in de rotsen. Ze woont in een stenen huisje in Noord-Macedonië, samen met haar zieke moeder. Een visueel verbluffende, poëtische documentaire over honing, bijen en het broze evenwicht tussen mens en natuur.
Little Women

VR 20 MAART | 20.00

Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van Little Women over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.
Celle que vous Croyez

DI 24 MAART | 20.00

Om haar geliefde Ludo te begluren creëert de vijftiger Claire een vals profiel op de sociale netwerken. Ze wordt Clara, een magnifieke jonge vrouw van 24. Alex, de beste vriend van Ludo, valt onmiddellijk voor haar. 

Locatie: De Bundel (Bibliotheek), Ericaplein 5, DierenSpectre

VR 27 MAART | 19.30

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. 

Let op: Aanvang 19:30!

Locatie: De Bundel (Bibliotheek), Ericaplein 5, DierenBritt-Marie was hier

ZO 29 MAART | 20:00

De 63-jarige Britt-Marie besluit haar overspelige echtgenoot te verlaten, na 40 jaar huwelijk. Maar om een nieuw leven te kunnen beginnen, moet ze wel wat vastgeroeste patronen doorbreken…

Locatie: De Bundel (Bibliotheek), Ericaplein 5, Dieren© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren