HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT    CORONA INFO

The Hidden Life of Trees

DI 16 NOVEMBER | 20.00
Hebben bomen een geheugen, een sociaal leven? Boswachter en bestsellerauteur Peter Wohlleben onderzoekt deze vragen en geeft een kijkje in de verborgen wereld van de bossen.

 

 

Heel de wereld praat over het milieu, maar toch lukt het vaak niet om naar de natuur zelf te luisteren. Het is voor Duitse boswachter Peter Wohlleben inmiddels een missie geworden om dit te veranderen. Met zijn non-fictie bestseller ‘Het Verborgen Leven van Bomen’, die inmiddels in meer dan veertig landen is verschenen, laat Wohlleben de verborgen wereld van de bossen zien, het zogenaamde ‘Wood Wide Web’ van bomen die met elkaar communiceren.

 

Een must-see – NRC (***)

 

Waar het boek soms een beetje saai kan zijn is de film dat geen moment, mede door de prachtige natuurbeelden. Voor iedereen die graag in het bos komt een aanrader! - uw programmeur (****)

 

 reserveren

 

Naam:
 
Email:
 
Telefoon nummer:
 
Aantal plaatsen:
 
Aantal rolstoel plaatsen:
 
Notitie / mededeling:
 

Door het markeren van deze checkbox ga je ermee akkoord dat de toegang tot het Filmhuis voor jou en je medebezoekers alleen verleend wordt op vertoon van een geldig Coronabewijs voor toegang  in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot het Filmhuis.

 

Let op: het gele boekje geldt niet als Coronabewijs voor toegang.
Voor meer informatie over de CoronaCheck app, ga naar: www.coronacheck.nl

 
© 2018 - 2021 | Filmhuis Dieren