HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT    CORONA INFO

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

ZA 27 NOVEMBER | 14.30
Het jonge Pietje Fernando krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot.

 

Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen cadeautjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

 

De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje is alweer de tiende bioscoopfilm van de fameuze club. Ook in dit nieuwe avontuur spelen Luan (8) en Lucilla (6) van de bekend vloggersfamilie De Bellinga’s een rol, naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas.

 

Ook Frans Duijts speelt een rol in deze film als Franse bakker. Luan Bellinga neemt samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening. De vorige negen De Club van Sinterklaas-films werden bekroond met een Gouden Film. Net als haar voorgangers zit de muzikale Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club Van Sinterklaas.EXTRA INFORMATIE

ALLE KAARTJES VOOR DE SINT FILM ZIJN €5. 
OOK VOLWASSENEN MOGEN EEN KINDERKAARTJE KIEZEN!

Max. bezetting 100. Dit is minder dan halve zaal capaciteit. Dus EXTRA RUIMTE!Voor deze voorstelling kunt u niet
meer reserveren. Als er nog kaarten
beschikbaar zijn kunt u die
aan de kassa kopen (alleen pin!)
© 2018 - 2021 | Filmhuis Dieren