HOME    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

Yesterday

VR 25 OKTOBER | 20.00
Jack is een ambitieuze muzikant. Hij probeert rond te komen van lokale optredens met niks dan zijn gitaar, maar een grote doorbraak laat lang op zich wachten. 

Na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen wordt Jack wakker als de enige persoon die de iconische liedjes van The Beatles kent. Hij kan het maar moeilijk geloven, maar besluit gebruik te maken van deze unieke situatie. Het hele land krijgt lucht van de geweldige nieuwe ‘songwriter’ en Jacks carrière bereikt razendsnel een hoogtepunt.

 

Oscarwinaar Danny Boyle zet met Yesterday een komische musical fantasy op het witte doek. Boyle is voornamelijk bekend als regisseur van Slumdog Millionaire, waarvoor hij in 2008 een Oscar voor Beste Regisseur achter zijn naam mocht zetten. Daarnaast geniet hij tevens bekendheid door zijn werk aan 127 Hours (2010) en 28 Days Later (2002). Boyle mocht voor zijn nieuwste werk een Audience Award in ontvangst nemen op het Montclair Film Festival.

Onweerstaanbare combinatie van humor en romantiek – de Volkskrant (***)


Gaat vooral over liefde, maar dan wel op een originele en geestige manier; een beetje zoals een klassieke song van The Beatles – NRC (****)


Leuke, vlotte, swingende romcom vol frisse acteurs – VPRO Cinema (****)EXTRA INFORMATIE

De Buurtschap van Dieren en het Filmhuis Dieren organiseren samen het filmfestival “Film in de Buurt”. Vijf prachtige films in 1 weekend. Oud, jong, de hele familie, voor ieder zit er een leuke film bij! De Buurtschap sponsort de kaartjes waardoor de toegang vrij is. 

reserveren

Naam:
 
Email:
 
Aantal plaatsen:
 
Aantal rolstoel plaatsen:
 
Notitie / mededeling:
 
© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren