HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

Edie (Zilveren Zondag)

ZO 10 NOVEMBER | 14.00
De tachtigjarige Edie pikt haar leven op na de dood van haar dominante man. Ze besluit tegen haar dochters wil om haar jeugddroom na te jagen: in Schotland een berg beklimmen. 

De geliefde Britse actrice Sheila Hancock speelt de tachtigjarige Edith Moore (Edie), een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint om de berg te kunnen beklimmen. Ze kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar. 

Schotse Hooglanden worden in vol bloeiende brem getoond, dat geeft de kijker een exotisch, rijk gevoel – TrouwEXTRA INFORMATIE

Deze film wordt vertoond in het kader van de Zilveren Zondag.  Eén keer per maand organiseren een aantal partners uit de gemeente een inspirerende middag die ook interessant is voor ouderen: een film, een lezing of een voorstelling op basis van ontmoeting, meedoen, kennisuitwisseling en verdieping. De film Edie is niet alleen bedoeld voor deze groep ouderen, maar voor iedereen die zijn zondagmiddag een mooi Zilveren filmrandje wil geven. Dus u bent allemaal van harte welkom.

 

Toegangsprijs €6,= inclusief een kopje koffie of thee vooraf.

De inloop start om 14:00 uur, de film om 14:30 uur.

reserveren

Let op: De lift in Theothorne is defect. De filmzaal is alleen via de trap bereikbaar. Het reserveren van een rolstoelplaats in Theothorne is daarom tijdelijk niet mogelijk.

Naam:
 
Email:
 
Aantal plaatsen:
 
 
Notitie / mededeling:
 
© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren