HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

Mi Vida

MA 30 DECEMBER | 20.00
Kapster Lou (63) uit Schiedam koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar dat gaat niet met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen.

Een stukje van de taart dan maar: een cursus Spaans in Cádiz. Ver weg van alles wat ze kent. In een kinderbed bij een gastgezin, tussen feestvierende studenten. Wat had ze eigenlijk gedacht? Toch begint Lou zich thuis te voelen in de gastvrije stad aan zee. Ze vindt een nieuwe kamer en sluit vriendschap met haar lerares Spaans, Andrea, die haar aanmoedigt om haar droom waar te maken en een kapsalon in Cádiz te openen. Maar dan staat haar zwangere dochter Barbara ineens op de stoep. Zij vindt Lou’s verhuisplannen ‘belachelijk’ en ‘egocentrisch’. Haar moeder hoort in Schiedam, bij kinderen en kleinkinderen. En ook zoon Ronny, die in scheiding ligt, voelt zich verraden als hij hoort dat zijn moeder ver van huis een nieuw leven wil opbouwen. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? Lou staat voor een dilemma: kiest ze voor haar eigen leven of dat van haar familie.

 

Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om verwachtingen en dromen waar te maken.reserveren

 

Naam:
 
Email:
 
Aantal plaatsen:
 
 
Notitie / mededeling:
 
© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren