HOME    NIEUWS    AGENDA     WIE ZIJN WIJ     WORD VRIEND     CONTACT

Dikkertje Dap

ZO 01 MAART | 11:00
Nederlands beroemdste kleuterversje van Annie M.G. Schmidt inspireerde maar liefst een hele speelfilm over een jongetje met rode laarsjes voor de regen, dat bevriend is met een giraf. 

 

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als de giraf Raf. Dikkertje is vaak in de dierentuin, want Raf is zijn beste vriend.Ze zijn onafscheidelijk, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij krijgt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen.

 


Van de regisseur van Mees Kees.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel!

 

Speciale kindervoorstelling in de kleine gezellige zaal van de Bundel (Bibliotheek). Met extra activiteiten, een glaasje limonade (voor pappa of mamma, opa of oma een lekker kopje koffie of thee) en wat lekkers 

Allemaal inbegrepen in de speciale kinderprijs! Alle kaartjes €5EXTRA INFORMATIE

 

 

reserveren

Let op: De lift in Theothorne is defect. De filmzaal is alleen via de trap bereikbaar. Het reserveren van een rolstoelplaats in Theothorne is daarom tijdelijk niet mogelijk.

Naam:
 
Email:
 
Aantal plaatsen:
 
 
Notitie / mededeling:
 
© 2018 - 2020 | Filmhuis Dieren